게시판

동문 문화예술

지금도(Even now) 그때가 그립다

페이지 정보

작성자 바람소리 작성일 2017-03-22 10:22 댓글 0건 조회 645회

본문

2329EB3C58D0FA141891CD

gnng소리방송 CJ를 홍보하기 위해 2006년도에 제작했던 영상임

221C443958D0F05B2298E8

Even Now - Nana Mouskouri

Moon in the sky, softly creeping
Over the time from above
And I lie awake, hardly sleeping
So lonely for only your love
하늘의 달이 저 위로 시간을 지나
부드럽게 움직이고
나는 깨어있는 채로 누워
당신의 사랑에 그리워 잠들지도 못해요

Even now, each night I remember
Days of summer
When blossoms filled each bough
In the cold grey days of December
My darling, I miss you, even now
지금도 매일 밤 나는 기억해요
꽃들이 가지들을 채우던
그 여름날들
12월의 차가운 잿빛 나날들 속에서
내 사랑, 난 지금도 그대를 그리워해요

When will I see you again
Come to my arms where you belong
My world will be empty till then
For you are the words to my song
언제쯤 그대가 있어야 할 내 품속으로
다시 돌아온 그대를 볼 수 있을까요
그대가 내 노래의 노랫말이기 때문에
내 세상은 그때까지 텅텅 비어있을 거예요

Even now each night I remember
Days of summer
When blossoms filled each bough
In the cold grey days of december
My darling, I miss you, even now
In the cold grey days of december
지금도 매일 밤 나는 기억해요
꽃들이 가지들을 채우던
그 여름날들

276CDE4E58D0C42724F289

2726114658CFBFE62543BD

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.