기별마당

기별게시판

37기 LINDA RONSTADT ~ Just One Look(단 한번의 시선 or 그냥 한번만 …

페이지 정보

작성자 휘파람소리 작성일 2016-08-26 10:35 댓글 0건 조회 262회

본문

Just One Look - Linda Ronstadt

Just one look and I fell so hard in love with you 나를 바라보아 주세요 그대를 너무나도 사랑하고 있어요
I found out how good it feels to have your love 그대의 사랑을 받는 것이 얼마나 행복한지 몰라요
Say you will, will be mine forever and always 영원토록 언제나 내 사랑이 되어 주겠노라고 말해 주세요
Just one look and I knew that you were my only one 나를 바라보아 주세요 내 사랑은 오직 그대 뿐임을 잘 알고 있어요
I thought I was dreaming but I was wrong 꿈꾸고 있는 거라고 생각했었지만 그건 잘못된 생각이었어요
Ah but I'm gonna keep on scheming 이제는 그대가 내 사랑이 될 때까지
Till I can make you make you my own 모든 노력을 다할 거에요
So you see I really care without you I'm nothing 내가 얼마나 가슴 졸이고 있는지 그대도 잘 알고 있을 거에요
Just one look and I know I'll get you someday 나를 바라보아 주세요 그대가 없다면 난 아무것도 아니거든요
Just one look that's all it took hah just one look 나를 바라보아 주세요 언젠가는 그대는 내 사람이 될 거에요
That's all it took woah just one look 한번만 바라보아 주세요 그걸로 충분해요
That's all it woah baby you know I love you baby 한번만 바라보아 주세요 그걸로 충분해요
I'll build my world around you come on baby 한번만 바라보아 주세요 그걸로 충분해요

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.